Proizvodnja

Jasna hijerarhija

hierarchy-graph

Firma Konkab ponosi se čvrstom hijerarhijom među svojim zaposlenima i transparentnim načinom praćenja radne produktivnosti. Ova hijerarhija omogućava jasnu strukturu upravljanja, što doprinosi efikasnom vođenju poslovanja. Svaki radnik tačno zna svoje mesto u organizaciji i svoje odgovornosti, što olakšava procese donošenja i sprovođenja odluka i delegiranja zadataka.

3PAP program

Za svoje sopstvene potrebe, firma je razvila program za planiranje, praćenje i analizu proizvodnje (3PAP program) kroz koji se evidentira rad i izračunava produktivnost svakog pojedinačnog radnika, grupe, smene ili celog preduzeća u bilo kom vremenskom periodu. Pored merenja performansi, ovaj sistem omogućava otkrivanje uzroka grešaka u toku proizvodnje upravo na samom izvoru čime se uklanjanje grešaka znatno olakšava. Na ovaj način smo u stanju da kontinuirano poboljšavamo performanse cele organizacije.

check
3pap-graph

Program za planiranje, praćenje i analizu proizvodnje (3PAP), nastao je kao rešenje problema nedovoljnih i zastarelih informacija u proizvodnji. 3PAP program prima podatke o radnicima i proizvodima, njihovim revizijama i alatima koji su korišćeni. Na ovaj način evidentiramo i pratimo proizvodnju u realnom vremenu.

Finalna Kontrola

Mehanička i električna kontrola proizvoda predstavljaju dve ključne komponente u procesu obezbeđivanja kvaliteta i pouzdanosti proizvoda.

mechanical-inspection

Mehanička kontrola obuhvata fizičku inspekciju i testiranje proizvoda kako bi se osiguralo da su ispunili određene specifikacije i standarde. Ovo može uključivati vizuelnu inspekciju, merenje dimenzija, testiranje čvrstoće i izdržljivosti, i druge metode koje se oslanjaju na mehaničke principe.

S druge strane, električna kontrola proizvoda koristi tehnologiju elektronike i senzora pomoću kojih upoređuje provodljivost i elektronske vrednosti kabla koji se ispituje sa vrednostima mustre koja je prethodno odobrena od strane krajnjeg kupca. Upravo veza između finalne kontrole i proizvodnje omogućava kontinuirani proces učenja u preduzeću.

electrical-inspection

Isporuka

isporuka

Vrednost proizvoda koji mi isporučujemo našim krajnjim kupcima predstavlja promile vrednosti mašina u koje se ti proizvodi ugrađuju. Zato za nas isporuka u planiranom i kupcu potvrđenom roku pored kvaliteta koji se podrazumeva, predstavlja zadatak od najvećeg prioriteta.