O nama

Kratka Istorija

Firma konkab nastala je 2004 godine kao ideja o firmi koja će postojati u Srbiji, a raditi za evropsko tržište. Tada je to bila firma za proizvodnju iz Pančeva i bila je prva firma u Republici Srbiji za izradu kablovskih setova za vozila koja se koriste u građevinarstvu i poljoprivredi.

stara slika
novi-srednjideo

Konkab ima najviši nivo fleksibilnosti koji rukovodiocima firme omogućava da organizuju proizvodnju u skladu sa svojom filozofijom: „Klijent je u fokusu“.

Brzo i jednostavno

Naš spektar proizvoda se kreće od jednostavnih sklopova kablova do složenih kablovskih stabala. Kvalitet, pouzdanost u isporuci, fleksibilnost i konkurentne tržišne cene su za nas prioritet.

Etički kodeks

eticka-pravila

Ovaj kodeks sadrži principe firme Konkab kao i zahteve za njene dobavljače. Principi su definisani od strane menadžmenta i definišu etički standard za sve naše poslovne aktivnosti. Kao firma svesni smo svoje odgovornosti prema ljudima i okolini i definisali smo sledeće principe delovanja koji su takođe smernice za naše dobavljače.

Ljudska prava, zaštita životne sredine, standardi rada, uvek su igrali važnu ulogu u Konkabu. Ove vrednosti živimo jasno pred našim zaposlenima, poslovnim partnerima i javnošću.  Kodeks promoviše kulturu u kojoj se etičko i odgovorno ponašanje zauzima kao prioritet. Ovo štiti naš najvažniji kapital, a to su ljudi i naša dobra reputacija i na kraju, ovim principima stvaramo trajnu vrednost za naše klijente i partnere.

ljudska prava i odgovornost

Moto firme

costumer icon

Klijent na prvom mestu

usluga

Odlična usluga

growth icon

Konstantni napredak